Furaje

Unul din scopurile principale in demersul "VITAL best nutrition" este furajarea corecta si sanatoasa. De aceea, puteti fi siguri ca furajele VITAL nu pot fi altfel decat: sigure microbilogic, constante calitativ si sanatoase din punct de vedere al compozitiei (nu contin elemente daunatoare animalelor si omului).

Am decis sa aducem aceste furaje din Ungaria pentru ca indeplinesc conditiile de mai sus si, mai ales, indeplinesc cerintele gospodarilor pentru o crestere optima in gospodarie. Furajele VITAL sunt alcatuite din componente vegetale, fara faina de peste, faina de oase sau hormoni de crestere.

Ele dau o carne cu o culoare placuta, buna la gust si cu o compozitie corespunzatoare pentru o alimentatie corecta a omului. Pentru fiecare specie in parte, magazinele VITAL ofera furaje specifice si adaptate fiecarei categorii de varsta. Tot in magazinele VITAL puteti gasi cateva materiale informative despre cresterea animalelor si puteti beneficia de consultanta ori de cate ori aveti nevoie de aceasta.