Despre Noi

"VITAL best nutrition" se inscrie in randul promotorilor unei nutritii corecte a animalelor si in felul acesta si a omului.

Cea mai buna nutritie a animalelor este o conditie esentiala pentru cea mai buna calitate a carnii (culoare, gust, compozitie) care este vitala pentru sanatatea omului.

Cresterea puilor este o ocupatie frumoasa si plina de satisfactii daca este facuta cu pasiune.

Intr-o societate in care nu mai exista preocupare pentru o alimentatie sanatoasa, in care se merge pe ideea cresterii productivitatii cantitative in detrimentul calitatii, micul crescator si gospodaria sa reprezinta poate singura oaza de respect pentru nobila ocupatie de crescator de pui.

Sa cresti pui in propria ograda si sa-ti asiguri o hrana curata si gustoasa pentru tine si familia ta reprezinta din ce in ce mai mult o necesitate si o conditie pentru o alimentatie sanatoasa.

Abundenta bolilor nutritionale se datoreaza lipsei de preocupare a marilor producatori de carne de pui pentru sanatatea omului de rand.

Reteaua de magazine "VITAL best nutrition" promoveaza furajarea corecta si sanatoasa a pasarilor.

Pentru acest lucru, este nevoie de cateva lucruri simple dar importante:

  • Pui din Ungaria - asigura garantia unei genetici si a unei sanatati depline a materialului biologic;
  • Furaje din Ungaria - garanteaza compozitia nutritionala si calitatea constanta si sanatoasa a acestora;
  • Promovarea unui mod sanatos de intretinere a pasarilor. Nutritia echilibrata, fara componente daunatoare sanatatii, asigura produse de carne sau oua indestulatoare, gustoase si sanatoase;

Reprezentantii "VITAL best nutrition" sunt nu doar comercianti ci si ambasadori cu un mesaj de intoarcere la normalitate in cresterea pasarilor.

 

Blogul Vital

De ce furajele ieftine sunt de fapt scumpe?

ESTE NORMAL SA-TI DORESTI PRET MIC
Parcurgem impreuna momente cu greutati financiare, la nivel de familie sau la nivel de firma. Vrand-nevrand suntem nevoiti sa fim foarte atenti la pretul cu care cumparam un produs.

CAT TREBUIE SA COSTE UN PRODUS ?
Pretul unui produs trebuie sa reflecte cu adevarat valoarea lui calitativa. Nu ne asteptam ca un Mercedes sa coste cat un Logan dar nici un Logan sa coste cat un Mercedes. Este normal ca Mercedesul sa fie mai scump iar Loganul mai ieftin. > citeste mai departe.