Pui de gaina

Pui de gaini de carne

Denumirea "PUI VITAL" este una generica, neoficiala care include puii de calitate superioara comercializati de magazinele VITAL.
Puii de carne (broiler) apartin hibridului ROSS 308, cel mai in masura sa dea performanta in conditiile de crestere din fermele mici si mijlocii precum si din gospodariile populatiei.
Ei se comercializeaza pe baza de comenzi prealabile, timpul de asteptare fiind in medie de 4-5 zile.
Se livreaza in cutii specifice de unica folosinta, in numar de 102 pui/cutie din care 2 se acorda gratuit pentru eventualele pierderi din timpul transportului.


Pui de gaini rasa mixta

Pentru clientii doritori de carne cu aspect placut si gust pe masura, magazinele VITAL ofera 2 variante de pui rasa mixta:
  1. Pui pentru "carne-oua". Acestia prezinta viteza mare de crestere si ajung la greutati de 4.5-5 kg gaina si 6-7 kg cocosul (Rosu supergreu, Master grey) (vezi imagini si grafice de crestere).
  2. Pui pentru "oua-carne" la care gainile dau foarte bune rezultate la ouat, iar cocosii prezinta o conformatie foarte frumoasa (Tetra H).
Puii de rasa mixta si in principal categoria "oua-carne"(Tetra H) se preteaza foarte bine pentru a se pastra ca pasari de curte, de la un an la altul, asigurand atat necesarul de oua cat si cel de carne pe perioada sezonului rece.


Puicute de oua

Sunt cele mai bune ouatoare. Au greutate corporala mica dar, atunci cand se asigura conditiile de baza (furajare, temperatura, lumina, densitate), se pot obtine peste 300 oua/an.
Magazinele VITAL livreaza puicute (doar female) Isa Brown in principal la varsta de o zi. Acesta este hibridul cel mai utilizat de fermierii din Europa. Vezi parametrii de crestere ISA Brown.
Pentru clientii care doresc puicute inainte de intrarea in ouat (15-17 saptamani) pot solicita o comanda la unul din magazinele VITAL si va primi imediat un raspuns cu privire la modul, momentul si pretul la care puicutele pot ajunge la cumparator.